Om snudebutikken

Dyrlæge Lise Rovsing og Snudekompagniet i samarbjede, om at finde det bedste hundeudstyr

Snudebutikken er startet af dyrlæge Lise Rovsing og hundetræner- og adfærdskonsulent Hanne Truelsen. Lise er indehaver og arbejdende på Dyreklinikken Artemis. Hanne driver Snudekompagniet og har mange års erfaring med hundetræning samt hundeadfærdsterapi.

Snudebutikken er startet med en vision om at sælge kvalitetsprodukter, der imødekommer dyrenes behov, samt er produceret på en bæredygtig måde.

Hanne og Lises mange års erfaring med dyr har gjort de gerne vil dele deres erfaringer og tilbyde dig et produkt, der er godt for dit kæledyr, både hvad angår kvalitet og funktion.

Vi vil imødekomme dyrenes behov!

"Vi ønsker at tilbyde markedets bedste produkter, og vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Du er altid velkommen til at kontakte os!"

- Lise og Hanne

ART DIRECTOR

Hanne

Hanne er uddannet hundetræner- og adfærdsspecialist. Hanne er indehaver af Snudekompagniet som tilbyder hundetræning, samt adfærdsrådgivning.

Hanne har arbejdet professionelt med hunde i over 20 år. Jeg har siden jeg blev færdiguddannet deltaget på en lang række kurser og uddannelser. Uddannelse er for mig en livslang proces. Den holdes hele tiden ved lige. På den måde er jeg altid opdateret på den nyeste viden og tidens tendenser indenfor hundeadfærd. Denne viden kombinerer jeg med min erfaring. Da jeg har deltaget på rigtig mange seminarer og workshops rundt omkring i Europa, har jeg gennem årene opbygget et spændende og inspirerende netværk.

Vi har mere end +

0

Års Erfaring

Dyrlæge Lise Rovsing

Lise blev uddannet i 2006 og har siden arbejdet som praktiserende dyrlæge med kæledyr i fokus.

Lise er ejer og arbejder på Dyreklinikken Artemis. Hun har gennem mange år været en aktiv skribent og debattør med emner indenfor både sygdom og adfærd.


Lises drivkraft er kærlighed til dyr og mener, at jo mere vi lærer om vores kæledyr, jo bedre et liv kan vi give dem.